Partners och sponsorer

JULKLAPPSTIPS - köp en nyckelring till stöd för Barbroflickorna

Alla intäkter bidrar till att finansiera behövande flickors utbildning vid Barbroskolan.

Nyckelringarna säljs av välgörenhetsprojektet No Limits vid ProCivitasgymnasiet i Helsingborg. Fyra elever har i år drivit projektet och tagit fram nyckelringarna för att kunna hjälpa till att ge fattiga flickor möjlighet att fortsätta skolan. Hjälp dem att hjälpa! 

Så här köper man nyckelringarna: maila till project.nolimits@hotmail.com eller gå in på Facebook: Project No Limits 16/17

 

 

 

       

Köp armband och stöd Barbroskolans flickor

Några flickor på entreprenörslinjen vid ProCivitas Privata Gymnasium i Helsingborg gör pärlarmband i den tanzaniska flaggans färger. De säljs för 50 kr/st till förmån för stipendiefonden vid Barbroskolan - en fin julklapp som beställs på facebook: Project No Limits eller per email: projectnolimits@hotmail.com. 


GLÄDJANDE BESKED - Radiohjälpen stödjer Barbroskolan i fyra år till

JOHAfonden får sammanlagt 1,6 milj kr i bidrag från Radiohjälpen för stipendier till flickor vid Barbroskolan under de kommande fyra åren.  Bidraget avslutar Radiohjälpens stöd till detta viktiga skolprojekt som man kommer att ha stöttat med pengar under 20 år. 

JOHAfonden har fått 500 000 kr av RADIOHJÄLPEN

klassrum 2012.jpg

Radiohjälpen har i år beviljat JOHAfonden 500 000 kr för att tillsammans med fondens egna insamlade medel användas för att betala skolavgifter för flickor i Barbroskolan som kommer från mycket fattiga familjer. Pengarna skickas till Tanzania i slutet av året för att användas för stipendier 2015.

BLI SPONSOR

Ditt företag kan teckna sponsoravtal med JOHAfonden. Det innebär att företaget blir en regelbunden bidragsgivare till Barbroskolans stipendiefond. Beloppet behöver inte vara stort - alla bidrag är välkomna! 

Som motprestation åtar vi oss att på hemsidan visa att företaget är sponsor. Företaget kan också i sin marknadskommunikation ange att det sponsrar flickors utbildning i Tanzania genom bidrag till Barbroskolan. Vill du veta mer: gå till fliken kontakt ovan och ring eller maila till ordförande eller vice ordförande.