GE EN JULKLAPP till en flicka i Barbroskolan

JOHAfondens medlemmar och vänner får i dagarna ett julbrev med ett gåvokort som - tillsammans men en insättning av valfritt belopp på fondens gåvokonto - kan användas för att ge en julklapp. Kortet blir en julklapp till mottagaren samtidigt som penninggåvan blir en julklapp till en flicka i Barbroskolan i form av bidrag till hennes skolavgift. 

Ni som inte fått julbrev från oss kan beställa gåvokort under fliken "Ge en gåva" eller genom att skicka e-post med hjälp av kontaktformuläret som finns under "om oss"- fliken. Eller också sätter man bara in en slant på vårt gåvokonto pg 900607-3. 

Alla gåvor som sätts in på JOHAfondens gåvokonto pg 900607-3 används för att betala skolavgifter för flickor vars familjer annars inte skulle ha råd att låta dem få en utbildning.

FullSizeRender (1).jpg